Someșul de la Firul Ierbii | Lista finală de proiecte 2018

  • Autor Redacția
  • Data 11 iunie 2018

Concursul Someșul de la Firul Ierbii a selectat 12 proiecte ce pot fi implementate în Parcul Armătura în cadrul Someș Delivery 2018,!

Am lansat call-ul de proiecte în 13 mai cu scopul de a atrage proiecte și instalații artistice ce pot atrage riveranii și comunitatea clujeană în zona Armătura și pe malul Someșului, să activăm interacțiunile cu apa și să depășim limitele actuale dintre mal și apă și să construim cât mai multe amenjarăi ce pot fi în folosul comunității și spațiului.  Ne bucurăm enorm că am atras 23 de propuneri pentru Someș Delivery 2018 și le mulțumim tuturor!

De la finalizarea consursului până acum am reușit să trecem prin toate proiectele, ne-am întâlnit cu aplicanții pentru a înțelege mai bine contextul și dorințele lor, am publicat lista preliminară a proiectelor, iar în urma unei serii de discuții pe tema ajustării acestora pentru a fi cât potrivite spațiului am selectat 12 proiecte!

Proiect Autori
Observator Martha Moroșan, Dariush Afrasiabi, Ioana Moroșan
Bărcuța Farkas Kinga Timea, Andreea Minodora Andrieș
Printre ape Andra Hrenciuc, Gina Mușa
Puntea mobilă – Capăt de perspectivă Daniel Cocan, George Vaida
ARTbecedar @Someș Delivery Ioana Ciurea, Emese Apai
Proiecție de film în aer liber Tudor Baciu, Claudia Sîrbulescu, Radu Tîrnăcop
Când ai fost la Someș Alina Andrei
Garage Sale pe Someș Bicfolvi Robert, Farago Zsolt
Picătura, Valul, Hamac, Pendulul Robert Vasiluț, Andrei Pop
Zbânț Daniela Mureș, Ioana Pătruț
Ora de muzică Sonia Cristina Vulturar, Ana Teodora Buia, Mihai Oșvat, Adela Hania Moldovan
Music vibes în Armătura Paul-Istrate Vlad

Le mulțumim tututor participanților pentru efort, idei și încredere și abia așteptăm să povestim mai pe larg fiecare proiect și să le vedem pe toate implementate pe Someș! Mulțumim, totodată, și autorităților locale, deoarece acest  concurs este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.