Harta Someșul din Cluj

Harta Someșul din Cluj | O hartă comună și participativă

Reconectarea cu natura a devenit foarte importantă în ultima perioadă. Tot mai mulți clujeni folosesc malurile Someșului în zonele populare deși există multe alte locuri mai puțin cunoscute și unele complet necunoscute de-a lungul râului. Pentru a avea un râu bine conectat la oraș e bine să privim și spre aceste zone. Orașul se dezvoltă și crește iar Someșul poate fi oriunde liantul acestei dezvoltări. Zona necunoscută a Someșului poate fi explorată și înțeleasă ca apoi să fie inclusă în strategia de dezvoltare a orașului. Împreună cu voi putem să descoperim întregul culoar al Someșului.

Zona cunoscută și cea necunoscută a Someșului poate fi explorată și înțeleasă ca apoi să fie inclusă în strategia de dezvoltare a orașului. Noi putem să descoperim împreună cu voi întregul culoar al Someșului în Oraș.

Căutăm locuri noi pe malul râului, locuri cu soare, cu umbră, locuri de care nu știm dar putem să le descoperim de la voi.

Căutăm și locuri care sunt mai puțin plăcute, unde sunt prea multe deșeuri, pe care le putem face împreună mai plăcute.

 

Cum poți participa?

  1. Aruncă o privire pe harta de mai sus și apoi completează acest formular cu locuri pe care le cunoști și nu au fost încă marcate. Poate cunoști un loc pefect pentru picnic sau un mal pe care câinile tău îl iubește și ar avea nevoie de companie. De asemenea, căutăm și acele locuri care au nevoie de o igienizare sau o reparație.
  2. Trimite și altora! Cu cât suntem mai mulți, cu atât vom avea o imagine completă a Someșului și ne putem bucura de el împreună. Dă un share acestei pagini cu hashtagul #somesuldincluj și spune-le și prietenilor să pună pin-ul lor!

 

Completează harta