Căutăm Voluntari pentru a Imagina Someșul Viitorului 2017

  • Autor Redacția
  • Data 1 iunie 2017

Someș Delivery 2017 se apropie cu pași repezi, iar activitățile dintr-un singur weekend se înmulțesc pe zi ce trece!
De cele mai multe ori lansăm fotografii cu instalații și intervenții interesante, scriem noutățile evenimentului sau câte ceva despre impactul acestora pe Someș și în comunitate, însă în spatele fiecărei activități pe care o facem se află o mână de oameni care lucrează în mod voluntar la totul.

Așadar, căutăm și alți oameni responsabili, pricepuți la evenimente outdoor, lucru în echipă atât la concerte și fun, cât și la bătut cuie, lipit afișe și ajutat-cu-ce-e-nevoie la amplasările evenimentelor. Dacă ești printre cei ce se identifică cu cele menționare să știi că suntem în căutare de voluntari cărora să le placă ce facem la Someș Delivery de câțiva ani încoace.
Ce am mai făcut în trecut poți găsi aici și aici, iar anul acesta am lansat deja un ponton și mai avem o mulțime de lucruri în plan.

Dacă ești interesat, completează cele 6 (șase) întrebări din acest formular până pe 5 iunie și noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Te rugăm să fii disponibil pe 6 pentru o întâlnire cu coordonatorul voluntarilor Someș Delivery pentru a afla mai multe despre eveniment, echipa de voluntari și planurile din următoarele săptămâni.