Eveniment reprogramat: Someș Delivery 2023 | Florești | Pentru un Someș mai verde!

  • Autor Redacția
  • Data 17 iunie 2023

Dragi prieteni,

Ne pare rău să vă informăm că Someș Delivery Florești, planificat pentru data de 24 iunie, trebuie amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Întrucât vremea ploioasa prognozată pe sâmbătă nu permite desfășurarea nici în siguranță, nici cu plăcere a activităților propuse, am decis să reprogramăm evenimentul în luna iulie, pentru a ne asigura că experiența voastră este una plăcută și sigură. Locația aleasă in apropierea Lacului Florești merită o zi mai însorită de petrecut în sânul naturii.

Ne pare sincer rău pentru orice inconveniență cauzată de această amânare și vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru a stabili o nouă dată pentru acest eveniment special. Vă vom ține la curent cu orice actualizări privind reprogramarea.

Este pentru prima dată când suntem nevoiți să amânăm o ediție, dar suntem siguri că în condiții meteo favorabile chiar vom putea să ne conectăm mai bine cu Someșul. Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare! Încurajăm comunitatea să continue să sprijine inițiativele din proiectul Someșul Culoar – Verde Albastru, ediția 2.

Ne revedem curând la Someș!
Pe zile mai senine!

_____________________

Pe 24 iunie, vă invităm să descoperiți Someșul în amonte, în zona Deltei Florești! Vă așteaptă o zi plină de activități la și pe apă, tururi ghidate, discuții și alte evenimente!

Culoarul Verde – Albastru la Someș înseamnă mai mult decât realizarea unei piste de biciclete impresionante sau crearea de coridoare pietonale. Someșul Culoar Verde – Albastru înseamnă în egală măsură dezvoltarea unor spații verzi ample în apropierea râului, parcuri și arii naturale urbane, un tranzit verde (piste de biciclete) care poate rezolva aglomerația traficului rutier,  apă curată și lipsită de deșeuri de care ne putem bucura și în care putem înota și practica sporturi de apă și pe lângă apă.

Someș Delivery Florești înseamnă o zi întreagă petrecută în mijlocul naturii, aproape de un mediu natural cu totul special pe care l-am denumit Delta Florești, un mic paradis al păsărilor!

Haideți să-l descoperiți! Doar împreună putem să contribuim la un Someș mai verde. Be there!

___

Evenimentul face parte din campania Someșul Culoar Verde – Albastru, ediția 2, un program organizat de Someș Delivery (Asociația MiniMASS) în parteneriat cu Clubul de Cicloturism „Napoca”, Societate Organizată Sustenabil (SOS Someșul Nostru) și Clujul Sustenabil.

Partener: Societatea Ornitologică Română

Campania Someșul Culoar Verde – Albastru, ediția 2 face parte din programul Cu Apele Curate, implementat cu sprijinul Lidl România. Programul reprezintă un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile vizate.

#SomesulCuloarVerdeAlbastru #CuApeleCurate #REsetPlastic