Lansarea Someș Delivery 2018 + Dezbatere

Ediția Someș Delivery 2018 a început cu o scurtă prezentare a evenimentului, o discuție despre mizele noastre și programul weekendului, urmată de o dezbatere cu tema: Cum folosim Someșul, dezbatere la care au participat reprezentanți ai instituțiilor implicate în administrarea râului din oraș.

Din 2015 încercăm să testăm modalități prin care oamenii își pot apropria Someșul din Cluj și încercăm să redefinim rolul râului în viața locuitorilor!
Pentru a ne atinge mizele, în fiecare an abordăm un alt segment de râu pe care vrem să-l transformăm într-un loc activ urban, cultural și plin de viață. Abordarea noastră are patru componente pornite chiar de la firul ierbii: spațiu, comunitate, mediu și evenimente.

Este primul an în care aducem împreună administrația locală și alți decidenți la o dezbatere publică, pornind de la două teme importante: mediul natural și posibile utilizări ale râului. Miza este găsirea unei viziuni comune, pe baza căreia să se poată dezvolta o strategie de amenajare și utilizare a Someșului din Cluj.

Galerie foto