Proiecție Très Court

Proiecția specială a Selecției internaționale din cadrul Festivalului Internațional de foarte scurt metraj Très Court oferă o panoramă a creației audiovizuale mondiale. Cu maxim 4 minute pentru a convinge, filmele de foarte scurt metraj merg direct la esențial. Ritmul este susținut, plăcerea e multiplicată.

FESTIVAL INTERNATIONAL TRES COURTS – o panoramă a creației audiovizuale mondiale.

Festivalul internațional de film de foarte scurt metraj Très courts vă oferă cele mai bune și mai scurte producții cinematografice recente din întreaga lume!

Cu maxim 4 minute pentru a convinge, filmele de foarte scurt metraj merg direct la esențial. Astfel, Institutul Francez din România aduce pe ecranele din Cluj peste 100 de filme, o competiție internațională și una românească, o selecție cu tematică feminină și feministă și o selecție pentru copii.
De la Mediterană la Țările baltice, din vestul Africii în America centrală, 60 de orașe din lume și încă 17 localități din România iau parte la acest eveniment, din 9 în 18 iunie 2017.

Programul festivalului la Cluj-Napoca
17 iunie – Cinema Victoria
Ora 15 Selecția pentru copii
Ora 17 Competiția românească
Ora 19 Competiția internațională 1&2

18 iunie – Cinema Victoria
Ora 15 Proiectia pentru copii
Ora 17 Selecția Paroles de femmes
Ora 18 Competiția românească

18 iunie – pe malul Someșului, în dreptul punții albastre
Ora 21.30 Proiecție specială în aer liber a Competiției internaționale 1&2, în cadrul Someș Delivery 2017

Eveniment organizat de Institutul francez din România în parteneriat cu Orange, Organizația Internațională a Francofoniei, Asociația Casiopeea, RFI, TV5 Monde