Splash! Laborator de creație cu Mini REACTOR

Totul ȋncepe cu o bulă mică de săpun, care se transformă, prin ȋndeletniciri științifice, ȋntr-un univers magic, ce se extinde la infinit! Geometria baloanelor de săpun care fumegă și strigă culoare, culminează cu un spectacol, atent instrumentat de Iulian Lungu.

Prietenii de la Mini REACTOR vă invită (pe cei mici în mod special) sâmbătă și duminică pe malul Someșului pentru a petrece câteva ore cu baloane de săpun, transparență și culori și tehnici care sfidează gravitația!

SPLASH! Este un laborator de creație în regia lui Iulian Lungu, care captează și încântă atenția celor mici, prin tehnici diverse de bubbling, care sfidează gravitația.
Totul ȋncepe cu o bulă mică de săpun, care se transformă, prin ȋndeletniciri științifice, ȋntr-un univers magic, care se extinde la infinit! Geometria baloanelor de săpun care fumegă și strigă culoare, culminează cu un spectacol, atent instrumentat de Iulian.

Atelierele vor avea loc Sâmbătă și Duminică între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, pe malul Someșului – La Butuci.

Mini REACTOR este un teatru independent pentru copii din România care funcționează regulat, cu stagiuni anuale, program lunar și spectacole în fiecare săptămână.
Activează ca platforma dedicată publicului foarte tânăr din cadrul spațiului cultural REACTOR de creație și experiment din Cluj. De la înființarea din 2014, Mini REACTOR a produs 10 spectacole de teatru pentru copii, numeroase ateliere și alte evenimente dedicate, și a participat la festivaluri de profil din țară și din străinătate, consolidându-și poziția și câștigând un public tot mai numeros.
Programul cultural urmărit de Mini REACTOR este unul de inovație și experiment în domeniul teatrului pentru copii, un cadru care în România, suferă în general de repetitivitate și arhaizare. Credem că publicul foarte tânăr are nevoie, la fel ca cel adult, de artiști în căutare de noi mijloace de expresie artistică și de povești relevante pentru contextul în care trăim.
Mini REACTOR susține de asemenea accesul la cultură și integrarea socială a copiilor care provin din medii dezavantajate, prin participarea la proiectul Pata-Cluj, cu o serie de activități dedicate copiilor care locuiesc în comunitatea din apropierea gropii de deșeuri din Cluj-Napoca.

Galerie foto