Universal Pleasure Factory: Trash Songs Vol. 3

Trash Songs Vol. 3 cuprinde un atelier performativ și o instalație muzicală.

Trash Songs Vol. 3 cuprinde un atelier performativ și o instalație muzicală. Te invităm să-ți aduci hainele și cearșafurile nefolosite ca să le dai o nouă viață cu ajutorul echipei Horg & Bog și să participi la contemplarea noastră muzicală despre gunoi.

Deșeurile reprezint o temă permanentă în discursurile despre schimbările climatice, mai ales în relație cu apa și animalele care locuiesc acolo.

Reutilizarea este doar una dintre luptele ce trebuie purtate pentru a câștiga războiul împotriva unei vieți capitaliste concepute în jurul plasticului de unică folosință și al obiectelor condamnate la o viață eternă în groapa de gunoi. Instalația Trash Songs Vol. 3 se ocupă de procesul propriu-zis al refolosirii prin oferirea unui loc în care este posibilă exersarea și încercarea acestei practici.

Prin asumarea unor roluri active în ceea ce privește soarta obiectelor din jurul nostru, instalația oferă un timp și un spațiu în care consumatorul poate deveni designer, în care publicul poate deveni creator, în care pasivitatea în relație cu mediul în care trăim se poate transforma într-o proactivitate jucăușă și complexă. Horg & Bog este o provocare zero waste a două sau mai multor femei curajoase, care creează sacoșe din materiale reutilizabile și alte obiecte practice.

Galerie foto