Lansare | Gazeta Someș Expres

Lansăm noi articole din gazeta Someș Expres, care adună poveștile, așteptările și ideile legate de Someș ale clujenilor din această nouă zonă pe care vrem să o descoperim.

Lansăm noi articole din gazeta Someș Expres, care adună poveștile, așteptările și ideile legate de Someș ale clujenilor din această nouă zonă pe care vrem să o descoperim. Alături de Paula Boarță, Simona Or-Munteanu și Bianca Dimitriu vom avea ca invitați și locuitori din zonă cu care vom povesti despre ce poți descoperi plăcut sau neplăcut în zonă.

Vă invităm joi, 14 octombrie, de la 18.00 la prezentarea gazetei Someș Expres, ediția Someș Delivery Cluj, 2021. Am realizat documentarea în zona dintre strada Beiușului și strada Dumitru Georgescu Kiriac din cartierul Someșeni. La discuția despre situația actuală a zonei și necesitățile sale, transformarea Someșului într-un cadru natural protejat, apropierea locuitorilor de acesta, vom avea ca invitați câțiva riverani: Ionuț Jucan, inginer peisagist, Lucian Rad, actor independent și lucrător cultural, Vlad Boanca, clasa a VI-a.

Articolele pot fi citite aici: https://somesdelivery.ro/somes-expres/.